Maatregelen Coronacrisis - BL Accounting

Maatregelen Coronacrisis

//Maatregelen Coronacrisis

Maatregelen Coronacrisis

Beste klant,

De verspreiding van het coronavirus treft ons allen.
Na een week vol nieuwe aankondigingen van Federale en Vlaamse maatregelen om onze bedrijven te ondersteunen achtten we het tijd om een inventaris op te maken van de steunmaatregelen waarvoor u in aanmerking komt.

In het document dat u hieronder kan downloaden vindt u een overzicht van alle maatregelen die vandaag werden genomen door de federale en de Vlaamse overheid. De maatregelen genomen door de andere regionale overheden (Brussel en Wallonië) vindt u hier niet terug. Deze versie van de maatregelen is een update van alle maatregelen zoals ze gekend waren op zondag 22 maart 2020, en zullen mogelijks de komende weken verder wijzigen.

2020-03-27T09:30:19+00:00