Over ons2021-07-08T08:40:07+00:00
Steve Rau
Steve RauGecertificeerd accountant en belastingconsulent/ Fiscalist / Zaakvoerder
Na 5 jaar bij accountantskantoor Lingier gewerkt te hebben maakte hij de overstap naar Walkiers & Co. Daar superviseerde hij de boekhoudafdeling en werkte hij deels mee op de bedrijfsrevisoren afdeling. Die opgedane kennis betekent een meerwaarde voor de grotere KMO.

Na de fusie met Moore Stephens behartigde hij de belangen van de boekhoud- en accountancy afdeling als Director.

Zijn voornaamste werkzaamheden vandaag zijn dan ook waardebepalingen, overnamebegeleiding, begeleiding en coaching van onze klanten, herstructureringen, auteurs- en octrooirechten, bijzondere materies,… maar ook het dagelijks contact met onze klanten.

Steeds bereikbaar en altijd klaar om creatief mee te denken met onze bedrijfsleiders.

Kristien Van Herck
Kristien Van HerckGecertificeerd accountant en belastingconsulent / Partner
Kristien is gecertificeerd accountant en belastingconsulent.

Ze verliet de schoolbanken als master in de Handelswetenschappen met een specialisatie accountancy en fiscaliteit. Ze deed drie jaar auditervaring op bij Deloitte bedrijfsrevisoren in Antwerpen. Daarna verlegde ze haar focus naar accountancy en fiscaliteit bij Moore Stephens (voorheen Walkiers & Co).

Na ruim 4 jaar praktijkervaring in accountancy vervoegde zij in juli 2014 het B&L accounting team.

Ze heeft ruime ervaring in algemene accountancy werkzaamheden ter ondersteuning van kleine en middelgrote ondernemingen. Kristien is gespecialiseerd in vennootschapsrechtelijke materies en ondernemingsfiscaliteit.

Tevens verzorgt zij controle-opdrachten in het kader van bijzondere mandaten.

Ons enthousiast team

Bart
BartDossierverantwoordelijke
Bart studeerde in 2013 af aan de Lessius Hogeschool als Master Handelswetenschappen.

Na een eerste werkervaring als interne boekhouder, heeft hij sinds 2017 ervaring in de accountancy en fiscaliteit.

Sinds 2020 vervoegt hij het B&L team als dossierverantwoordelijke.

Caroline
CarolineDossierverantwoordelijke
Caroline studeerde de richting Accountancy & Fiscaliteit aan de Karel De Grote hogeschool. Sinds 2016 is zij een vaste waarde voor B&L Accounting. In 2017 heeft ze succesvol de opleiding Fiscale en sociale wetenschappen aan de Fiscale Hogeschool te Brussel weten te beëindigen.

Naast dossierverantwoordelijke staat Caroline binnen het kantoor in voor onze communicatieplatformen.

Cindy
CindyBoekhouding
Cindy heeft meer dan 10 jaar ervaring opgedaan als interne boekhoudverantwoordelijke.

Naast boekhouding voor onze klanten kan zij ook ingezet worden ter ondersteuning i.v.m. de facturatie / betalingsopvolging / administratieve administratie van onze klanten zowel vanuit het kantoor als ter plaatse bij de klanten.

Ives
IvesDossierverantwoordelijke
Ives heeft reeds jarenlange ervaring in de fiscale- en accountancywereld. Hij is een hardwerkende en gedreven boekhouder.
In 2017 heeft hij succesvol de opleiding Fiscale en sociale wetenschappen aan de Fiscale Hogeschool te Brussel weten te beëindigen.

Ives is gespecialiseerd in BTW materie en vennootschapsbelasting.

Katleen
KatleenDossierverantwoordelijke
Katleen studeerde in 2014 af aan de Karel De Grote hogeschool als Bachelor in de Accountancy & fiscaliteit met als optie fiscaliteit. Ze ging meteen aan de slag bij B&L Accounting.

Na een jaar praktijkervaring te hebben opgedaan is zij gestart aan de opleiding Fiscale en sociale wetenschappen aan de Fiscale Hogeschool te Brussel. Deze heeft zij in 2017 succesvol afgerond.

Katleen specialiseert zich verder in de fiscale materie van de vennootschapsbelasting.

Kim
KimDossierverantwoordelijke
Naast de verwerking van boekhoudkundige stukken neemt zij de taken van dossierverantwoordelijke op zich en zorgt zij ook voor de tussentijdse opvolging van dossiers en de eindejaarswerkzaamheden.
Raf
RafGecertificeerd fiscaal accountant
Raf behaalde in 2015 zijn bachelor diploma Accountancy & Fiscaliteit aan de Karel De Grote hogeschool. Na enkele jaren ervaring te hebben opgedaan in de wereld van de accountancy- en fiscaliteit vervoegd hij in 2019 het B&L Accounting team.

Ondertussen heeft Raf zijn titel als erkend accountant en belastingconsulent behaald.

Daarnaast heeft hij zich verder gespecialiseerd in de personen- en vennootschapsbelasting. Binnen het kantoor spitst hij zich toe op alle vraagstukken i.v.m. internationale fiscaliteit.

Sofie
SofieJuriste
Sofie maakt als juriste ons team compleet. Zij behaalde in 2017 een postgraduaat in de rechten. Doorheen haar carrière ontwikkelde zij een interesse voor accountancy & fiscaliteit, waarna zij de overstap maakte naar ons kantoor.

Zij behandelt alle juridische vraagstukken die zich voordoen binnen uw onderneming. Verder neemt zij ook de regelgeving omtrent de privacywetgeving voor haar rekening.

Stefanie
StefanieOnthaal / administratief medewerker
Stefanie staat in voor het onthaal en de algemene administratieve taken van het kantoor.
Tahnee
TahneeDossierverantwoordelijke / personenbelasting
Tahnee volgde van 2011 tot 2014 les aan de Karel De Grote Hogeschool en studeerde er af als Bachelor accountancy – fiscaliteit met als optie accountancy.

Ze behaalde een postgraduaat Fiscaal recht & fiscale praktijk aan de Fiscale Hogeschool te Brussel. Hierna ging ze onmiddellijk aan de slag bij B&L Accounting waar ze zich verder specialiseert in de personenbelasting.